KERANA DIRI KITA BEGITU BERHARGA

KERANA DIRI KITA BEGITU BERHARGA
BICARA TENTANG KITA

Followers

Wednesday, October 13, 2010

~My BiG DaY~



Setelah 3 tahun menganyam kesabaran untuk menanti hari bahagia ini...akhirnya...aku berjaya menggenggam segulung ijazah bersama teman2 yang sentiasa di sisi di kala susah dan senang...hari yang di nanti tiba bersama insan-insan tersayang...senyuman gembira terukir kemas di bibir...hati berbunga mekar bak jambangan bunga yang diterima...kerdipan mata bercahaya menggambarkan kegembiraan di hati...ingin ku kongsikan memoir indah di hari bahagiaku di sini...

~Alhamdulillah~

... edited by AK3M ... syukran awi ... i luv it babe ...


... berat nyer chipmunk neh ... besor dari i pulak tu ... nak bawak nek belon sume2 neh tapi x muat nak masuk beg ... so, bwk those flowers n chipmunk jer ... suri .. hoho ...


... ni lah my PAMA ... huda n farah ... cweet kan dorg kan??? ... hehe ...


... ni sis sara ... my sis yg cute n kind ... thx 4 everything sis ... luv u ... mmmuuuaahh3 ...


... aloloooloooolooo ... my luvly bestfwen ever ... may our relationship lasting 4ever ...


... ni pulak tieyna n hanan ... sorg dah bertunang ... sorg laki bakal tunangan org ... waaa, congrats ya my dear fwen ... =p


... ni pun my best best best fwen gak ... kita lalui banyak benda bersama, thx 4 da support n im glad that we spend more memory together2 ... hehe

... ni leeya, also my best best best fwen ... luv u all lah ... so many memory dat we had ... will miss them so much ... huhu


... ni pulak kechik ... aloloooloo ... tomey ... hehe


... after kuar dewan, teros p tgkap gambo ... ni jer yg sempat nak capture ... yg laen2 sume dah chow sinci ... huk3


... 1 of my present ... ni dari kak sara ... cweeet ... =p


... ni my family yang bagi ... terharu nyer ... 1st time dapat munge ... lalaallalaaa ...


... ni leeya yang bagi ... cweeet ... i pun bawak balik those flowers ... love it babe ... hehe


... jam dinding ni mr Lan yang bagi ... kam cia mr lan ... sweet ... hehe ...


... coklat ni pulak my ex-rumate yg bagi ... sayang tol nak makan ... sob3


... this flowers pulak , my junior yg bagi ... huda yang manis ... hehe


... this two bears, cici n momo ... ha ha ha ... tieyna yang bagi ... sistem barter ... la la la ...

... baju n buku neh ... huda n naniey yg bagi ... best buku neh tau ...
... dlm proses nak khatam dah ... hehehe


... husna yang lukis dis picture ... adik huda, kecik ag die ...
... really appreciate it ... terharu ... he he he


... dis chipmunk pulak, mr zoey yg bagi ... thx yaaa ... 1st time dapat bunga from a guy ...
... funny n pity ... he he he


~ setakat ini sajelah yer...thx alll...mmmmuahhh3 tuk korang cume and congrates ya... ~







2 comments:

.::piNk PolkaD0ts Cott0n::. said...

wehh..soklat tu cmne?? comey je..ciap ader tulis graduation day ag..haa,mr millionnaire spe??huhu

CiNtA SuFi said...

haha...tu r sal...coklat tu memg somey...syg nk mkn...haha...mr millionaire??? lallallalalaa

...i L a L L i q a '...

~...Yang baik itu datangnya dari ALLAH...~