KERANA DIRI KITA BEGITU BERHARGA

KERANA DIRI KITA BEGITU BERHARGA
BICARA TENTANG KITA

Followers

Monday, September 29, 2014

NUTRIFERON SHAKLEEBila cakap tentang Nutriferon, mesti kita terus ingat Nutriferon ni bagus bila demam, selsema, batuk, untuk resdung kan.. tapi sebenarnya ada BANYAK LAGI faedah Nutriferon ni..


Faedah utama:

~ Menguatkan sistem imun dalam 3 hari 

- ia adalah satu-satunya interferon semulajadi di dunia. kajian telah menunjukkan bahawa interferon mampu untuk merangsang dan meningkatkan keseluruhan sistem imun badan dengan menghubungi pembunuh semulajadi dalam badan untuk tindakan: T-sel, B-sel, dan macrophage.


~ Melawan kanser dan tumor 

- interferon semulajadi mengandungi polisakarida aktif yang merangsang dan mengaktifkan immunoglobulin untuk melawan tumor dan sel-sel kanser. Juga, ia boleh mengurangkan ketidakselesaan semasa rawatan kemoterapi.


~ Melindungi terhadap influenza

- ia mengimbangi reponses imun alahan alam sekitar dan pencemaran udara, berkesan melindungi kemudaratan oleh pelbagai virus, mikrob, yang termasuk demam, selsema, alahan, keradangan dan influenza.

~ Meringankan tekanan dan kelesuan 

- membantu mengatasi kelesuan yang disebabkan oleh kebimbangan, tekanan, keletihan, dan gaya hidup aktif.


~ Kelewatan Penuaan 

- formula unik Nutriferon merangsang pengeluaran macrophage dalam usaha untuk mengurangkan radikal bebas, virus dan kuman pesat. Oleh itu, sel-sel menjadi lebih sihat.


~ Mengurangkan jangkitan pesakit Hepatitis B & C

 - keberkesanan Nutriferon dalam memerangi virus boleh mengurangkan jangkitan dan mengurangkan sebarang ketidakselesaan, misalnya, kembung, mual, dan lain-lain muntah pesakit Hepatitis B dan C.


~ Meningkatkan Menopaus 

- Membantu masalah yang timbul kerana menopaus seperti darah tinggi, kolestrol tinggi, peredaran darah dan pelbagai masalah lain.


~ Membantu masalah PMS 

- Terbukti secara klinikal untuk meningkatkan gejala-gejala yang disebabkan oleh ketidakseimbangan endokrin sistem iaitu menstrual cramps, sakit-sakit belakang, tender breasts, jerawat, keresahan, masalah tidak dapat tidur dan mood swing.“Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit”


Harga : 1 KOTAK nutriferon (30 paket X 1.2g)
RM 181.25 (TIDAK TERMASUK POS)


 
Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya...

Jika anda @ keluarga anda ada salah satu masalah di atas boleh segera dapatkannya dari saya, IN SYA ALLAH saya akan berikan layanan yang istimewa khas untuk anda... 
nak jadi sebahagian dari WARGA SHAKLEE...???
saya boleh bantu anda... :)


AIN – 013-3532168
SAYA ADALAH PENGEDAR SAH SHAKLEE...
SID - 1092671...
ISTIMEWA untuk ANDA...JANGAN LENGAH2 YER...
PENGHANTARAN SELURUH MALAYSIA...
COD untuk warga KUCHING DAN KOTA SAMARAHAN...

 

No comments:

...i L a L L i q a '...

~...Yang baik itu datangnya dari ALLAH...~