KERANA DIRI KITA BEGITU BERHARGA

KERANA DIRI KITA BEGITU BERHARGA
BICARA TENTANG KITA

Followers

Thursday, April 28, 2011

tak siuman sungguh...MCD oh MCD...

salam alaikum jameeean...

ya ALLAH...hari ini KN rasa sedey sangat2...

hati ni rasa macam kena toreh ngan belati tajam....erk!!!

amat teruk la plak kelukaan nya...hehe

tapi KN serius cakap yang KN sedey sangat hari ni...tatau nape...

yang pasti, salah satu sebab nya ialah KN rasa sedey sebab ade orang tu lupa kat KN...tau lah KN ni sape...dia sape...'saya rindu awak'...'awak tak rindu saya ker'...
sob sob sob...

I
I
I
V

DAH2...stop kat sini...tu bukan topik sebenar...hihihi
jom bukak new topic...heeeee

nak cte neh, tadi KN ngan kengkawan g makan2 kat MCd...
punyer lah lapo sampai makanan tak termakan...
tu name nyer perut dah masuk angin daaaa...wuwuwu

tapi tak per...at least dok makan kat luar leh release stress selepas bekerja...
bukan selalu nak kuar mcm neh...
tadi memang dah tertulis dah kot yang kami akan jumpa sorang kawan lama neh...
yela, bayangkan dah 7 tahun tarak jumpa leh...
so, paham2 lah ape yang jadi kan?...banyak cerita di kongsi, lebih2 lagi kisah dolu2...seronok bangat...hehehe
alhamdulillah...sedikit terubat luka di hati...opppppss!!! FULLSTOP...heeeee


***********************************

KN nak tanya cket, 

pernah tak korang mengalami situasi di mana korang berjumpa dengan orang yang tak siuman di kala korang tengah sedap menjamu selera???
tengah lapo sesangat pulak tu, korang di hidangkan dengan persembahan yang sangat lah tak lucu untuk di tatapi...
then,
korang plak, bile tengok persembhan macam tu,
korang makan dengan perasaan yang tak best...
makanan banyak ag dalam tray...
fries , burger, chicken, ice-cream...mcflurry plak tu, n large drinks...
pergh....


KN pernah...
bila habis semua persembahan yang die wat, 
kami ngat die balik dah...upe nyer die pi amek basikal yang die parking kat ne pun KN tatau la...padahal kat leher die tergantung kunci...ngat kunci kete, rupanya kunci rantai basikal...kih3...
then, die muncul ag n parking pulak basikal die kat depan tmpat duduk KN n rakan2...(kami dok kat meja yang terletak di luar MCD)...
kami ape ag, dengan makanan yang masih berbaki, kami lari cepat2...
da foods, memang sah2 dah la kena tinggal kat meja tuh...

wowowoowowowwwoooo...

tak sempat masuk keta ag makanan kami dah di ratah oleh orang yg tak siuman berkenaan...wuwuwuwuuu
rezeki die lah tu...
tapi tak per...kami HALAL jer makanan tu...
sedekah...hehe


dalam kete, kami gelok beso...lucu dengan tindakan kami yang lari melulu mcm tu jer...tinggal makanan cenggitu jer...
paling penting,
kami tak sangka untuk mengalami situasi berkenaan...
ngatkan dalam TV jer cter2 mcm neh...

muahahahaaaa



sharing:caring:loving


anne


2 comments:

**::CIKNUURUL::** said...

muahahahha,..weee,tkut laaa,..adoii,korg ni,.nsib baik smpt lri ye,.klu x,dikepung,haa ayokk xtau,.kih3,..

CiNtA SuFi said...

hahaha...tau xper...kami dah gelabah...yg kelako nyer...kami ulang balik g tempat tu semata2 nak tangkap gambo dorang tgh melntak makann kami tu...kih3

...i L a L L i q a '...

~...Yang baik itu datangnya dari ALLAH...~