KERANA DIRI KITA BEGITU BERHARGA

KERANA DIRI KITA BEGITU BERHARGA
BICARA TENTANG KITA

Followers

Saturday, June 11, 2011

duhhhh...romantiknyer dia...

salam alaikum jameeean....

wah...lame nyer tak berceloteh kt sini...
nape yerk?
erm...KN sibuk sangat sebenarnyer...
ape yg KN sibukkan ea? huhuuuu
KN ade clazzz kat IPG...so, dats y la KN bercuti dari berceloteh kat sini...hehe

  *********************************

meh kte ker story  yg seterusnya...

III
III
III
VVV
VV
V

hari tu kan, KN melepak kat kedai buku, MPH...
KN melepak dengan 2 orang kawan KN...
memang MPH lah tempat KN melepak selalunyer kalau KN bosan
tu jer yang mampu meredakan hati yang tengah stress
pelikkan hobi KN yang satu ni???
tapi inilah realiti nyer...
minat KN yang tak menjadi minat ENCIK LAN...hehe
oppps siapakah dia tuh...heeeeeeeeeeeeee

nak di jadikan cerita...
masa KN tengah belek2 buku,
tibe2 ade sorang mamat ni datang kat tempat KN ngah duduk tu,
belek2 jugak lah buku2 kat rak depan KN tu...
tetibe satu buku jatuh...

pergh!!!

nasib satu jerk buku jatuh,
nasib jugak tak jatuh atas kepala KN...
kalo la banyak buku jatuh atas kepala KN, 
jadi pulak lah kisah menyayat hati,

'seorang gadis pengsan di timpa timbunan buku" ahakSSs!!!

KN pun senyum jerlah n bagi ruang kat dia pilih novel2 tuh...
then KN pun bangunlah, kebetulan jugak KN memang nak balik dah time tuh,

tiber-tiber...........


mamat : nak tanyeer boley tak...novel mane yang best ek?

KN : erm...(terpinga-pinga)

mamat : saya tak pernah baca novel, tapi saya nak beli novel nak bagi kat orang...dan saya tak tau mane novel yang best...


so, KN pun bagi lah cadangan kat dia kan...konon2 nyer KN ni memang berpengalaman sgt lah pasal novel yang best..hek3...


mamat : eh, kte kenal kan? dulu belajar kat politeknik kan? awak orang semenanjung kan? cakap macam orang semenanjung jer...


hah sudah...dia mula dah...KN terkejut gak, yela, KN pestime jumpa dia tetibe cakap yg kami kenal...cam lucu jerk...

KN : eh, pelanduk 2 serupa kot...hehehe...eh, novel tu nak bagi kat awek ea?

mamat : tak la, nak bagi kat tunang...dia dah lama tak baca novel, sibuk sangat dengan kerja... tu yang nak bagi kat dia...

ooooo...sempat pulak die bercerita kat KN...
KN n kawan KN senyum jer la...
then, lepas jer dapat novel yang dia nak, KN pun g lah bayar novel yg KN beli tadi tuh...
hehe


moral of da story : 

III
III
III
VVVV
VVV
VV
V


KN rasa mamat tu sweet sangat...
untung nyer lah tunang dia kan?
tak pernah orang hadiahkan KN novel
kalau lah ade orang yang begitu sweet yang nak hadiahkan novel kat KN...
pergh....best nyer...
biler lah agak nyer yerk... 
KN sangat suka kalau ade orang yang bagi KN novel...
kegemaranku itu...hehehe








anne*pulanglah...



3 comments:

.::piNk PolkaD0ts Cott0n::. said...

how sweet...weeee ;))))

yg tang pengsan ditimpa buku tu mcm kisah jahiz plak..huhu

**::CIKNUURUL::** said...

sweet2,..tunang sbuk ngn keje,si tunang ni fhm,lg plak hdiahkn novel,.pehh,.mmg mmahami,.aduii,ssh nk dpt laki gitu,.hurmm,.

CiNtA SuFi said...

hehe...ha ah kan? mcm jahiz...mati di timpa timbunan buku...hik3...

kak long...ho lah...ni baru give n take...erk...yer ke? haha

...i L a L L i q a '...

~...Yang baik itu datangnya dari ALLAH...~