KERANA DIRI KITA BEGITU BERHARGA

KERANA DIRI KITA BEGITU BERHARGA
BICARA TENTANG KITA

Followers

Saturday, February 5, 2011

.'berkawan biar seribu...bercinta biar satu'



salam semua...sekarang KN nak 'bergosip'...bak kata org sarawak---> 'berporet'...haha


KN bukannya apa...cuma nak bagi tau kat sini...KN bukannya nak sombong atau nak main2kan orang...dah KN suka nak berkawan dengan semua orang...KN memang tak ready untuk satu komitmen neh...bak kata pepatah...'berkawan biar seribu...bercinta biar satu'...haaaaaaaa...KN memang suka pepatah ni tau dok...ramai kawan, murah rezeki...lagi-lagi la kalau kita jumpa kawan baru...ha, makin murah rezeki kita...mane la tau kawan baru kita tu, dalam bidang yang lain-lain dengan kita...so, bertambah la 'networking' kita...betol tak apa yang KN cakap? heeeee


yela....walaupun KN memang tak ready untuk satu komitmen, tapi....once KN dah cakap yang KN suka kat seseorang...sayang kat seseorang...KN tak pernah tipu...KN serius...masa KN cakap yang KN sayang n suka dia, KN memang dah bersedia...tapi, bila dah tak de jodoh...dia bukan milikku...hanya berjodoh untuk berkawan sahaja...serik lah jugak kan? hehehehehe...


so, wat masa sekarang neh, KN malas dah nak pk benda2 ni semua...bukan bermaksud KN memang tak de hati dah nak cintan2...tapi KN ada misi n visi yang belum tercapai ag...hehehe...untuk awak...awak...awak...ni KN nak jadi wakil lah...KN bukannya sombong,bukannya jual mahal, bukannya sengaja tak nak terima...tapi KN memang tak bersedia...KN harap...awak...awak...awak...semua paham ek..hormati keputusan KN...=)


TAPI...kalau dah jodoh KN sampai dalam masa terdekat neh...atau bila2 pun dalam tahun neh...KN redha...mungkin dah telah di tetapkan jodoh KN sampai...KN takkan menolak andai telah tertulis 'flow' kehidupan KN macam tu...heeeee





p/s : ANNE pun memang banyak komitmen laen selain dari mencari cinta...heeeeee



sharing:caring:loving


:anne:



2 comments:

riezmohd said...

goodluck KN..moga dimakbulkan segala cita2..

CiNtA SuFi said...

thx riez (cheeewaaahhh...hehe)...moga riez pun berjaya hendaknya...bukan kuli2 tau...=)

...i L a L L i q a '...

~...Yang baik itu datangnya dari ALLAH...~