KERANA DIRI KITA BEGITU BERHARGA

KERANA DIRI KITA BEGITU BERHARGA
BICARA TENTANG KITA

Followers

Wednesday, February 9, 2011

bosan vs SeCrEt rECipE




uwaaaaaaaaaaaaaaa...KN amat bosan tau tak...baru jer beberapa hari tak kuar jalan2...KN dah ngidam macam2...aduh...ni yang tak suka lau balik kampung...susah tol lau nak ke mana-mana...adush...

ri ni terasa nak makan kek la pulak...sebenarnya lame dah dok ngidam nak g secret recipe...lame sangat dah tak menjenguk cakes kat sane...pulak tak de teman nak pegi...duhh...huhu...kalau la ade orang yang temankan KN gi makan cakes kat sane kan best...huhuhuhuhu...

nak tau tak?

sejak KN benti keje, KN bosan giler...tak dapat nak jenjalan...yer, memang KN jumpa rakan-rakan baru, tapi tak same dengan rakan-rakan yang lame...sume tak same...huhuhu

paling penting, KN nak lepak2...nak release sume2 yang berserabut dalam kepala hotak neh...nak bagi keluar semua itu masalah...uhuk3





RINDU jugak sama kamooo la laLinkkk...huhuu



:anne:





2 comments:

HATYCIKNUURUL said...

rindu jgk nk lelepak sama kamoo sumer,.huk3,..

CiNtA SuFi said...

HEHE... t kte set time tok jumpa n lepak2 ag yek...heeeeeeee

...i L a L L i q a '...

~...Yang baik itu datangnya dari ALLAH...~