KERANA DIRI KITA BEGITU BERHARGA

KERANA DIRI KITA BEGITU BERHARGA
BICARA TENTANG KITA

Followers

Monday, May 10, 2010

...apa kata kita tentang RINDU...


Apa pulak kata kita tentang RINDU yer? hehe...erm...subjektif...bg saya rindu itu nikmat n sakit...nikmat bila rindu kite di balas ngan rindu...sakit bila rindu tu kite tanggung sendirk...aduyaila...sgt sakit rindu tu...kalo boley, saya xnak rindu kat die...huhu...itu rindu dalam konteks tut...hehe...tapi dalam konteks kawan...pergh...miss you all...mcm nak jumpa sekarang jer...hehe

Rindu nak kumpul ramai2...celebrate birthday...makan sate ramai2...makan pizza...wat majlis raya sendirik kat bilik...bawak berjenis2 makanan...bukak puase same2...then buat majlis tadarus ramai2...buat khtamal quran kat bilik...study ramai2 dengan ustazah Huda...hehe...paling penting...kerjasama...hehe...sharing is caring...=p

Itu apa kata saya tentang rindu...kalian mesti ade pandangan tersendrik...its up to u all la nak kata apa pun...hehe...

1 comment:

qurratuaini said...

kalo nanti saya ade idea tentang apa itu "RINDU", saya akan coretkan lagi yek...=)

...i L a L L i q a '...

~...Yang baik itu datangnya dari ALLAH...~